Hotel Norfolk podkręca atmosferę wydarzeniem zatytułowanym Trzech szefów kuchni weszło do baru… Ponieważ.
Bez żartów, jedyną rzeczą, która łaskocze żebra, są płomienie.
Kultowy Brown Street Grill z Fremantle zaprosił szefa kuchni Stuarta Lawsa, szefa grilla z Norfolk, Alexa Castiglię, oraz lokalnego legendę, dyrektora ds. żywności Prendiville Group, Russella Blaikiego, na trzyetapową ucztę na ogniu.
Uzależnieni od dymu pamiętają, że Castiglia wcześniej pracował w Old Faithful Bar and BBQ.
Menu all-inclusive obejmuje mięsa nisko i wolno wędzone, peklowane, pieczone i pieczone w wędzarni pubowej przy użyciu drewna jarrah, winogronowego i dębowego lub pieczone na ogniu w specjalnie zaprojektowanej pieczeni i grillu.
Gary Jussati, właściciel posiadłości Norfolk i Arlwood, zaserwuje główne danie obiadowe, jagnięcinę z Wiltshire.
Three Chefs obejmuje również menu drinków, w którym występują wyśmienite wina z Arlewood i Flowstone nad rzeką Margaret, a Stuart Pym jest ostatnim pod ręką, aby omówić wino.
Podczas gdy pierwsza kolacja w czwartek 29 czerwca wyprzedała się szybciej, niż można powiedzieć „jeśli szukasz„ nie gotujesz ””, druga gorąca randka została dodana w środę, 19 lipca.
Oba rozpoczynają się o 18:30 na tarasie Norfolk Garden Deck i kosztują 120 USD za osobę, w tym wino.
Więcej informacji można znaleźć na stronie norfolkhotel.com.au.
„Całkowity miłośnik kawy. Miłośnik podróży. Muzyczny ninja. Bekonowy kujon. Beeraholik.”
More Stories
Narodowy Bank Zjednoczonych Emiratów Arabskich stwierdził, że poniedziałkowa przerwa w świadczeniu usług, która dotknęła klientów, nie była cyberatakiem
Stopy procentowe w Polsce są stabilne; Nowe prognozy gospodarcze są zgodne z oczekiwaniami Artykuły
Ekspert ds. kredytów hipotecznych Mark Burris odpowiada na pytanie nurtujące każdego właściciela domu