Hotel Norfolk podkręca atmosferę wydarzeniem zatytułowanym Trzech szefów kuchni weszło do baru… Ponieważ.
Bez żartów, jedyną rzeczą, która łaskocze żebra, są płomienie.
Kultowy Brown Street Grill z Fremantle zaprosił szefa kuchni Stuarta Lawsa, szefa grilla z Norfolk, Alexa Castiglię, oraz lokalnego legendę, dyrektora ds. żywności Prendiville Group, Russella Blaikiego, na trzyetapową ucztę na ogniu.
Uzależnieni od dymu pamiętają, że Castiglia wcześniej pracował w Old Faithful Bar and BBQ.
Menu all-inclusive obejmuje mięsa nisko i wolno wędzone, peklowane, pieczone i pieczone w wędzarni pubowej przy użyciu drewna jarrah, winogronowego i dębowego lub pieczone na ogniu w specjalnie zaprojektowanej pieczeni i grillu.
Gary Jussati, właściciel posiadłości Norfolk i Arlwood, zaserwuje główne danie obiadowe, jagnięcinę z Wiltshire.
Three Chefs obejmuje również menu drinków, w którym występują wyśmienite wina z Arlewood i Flowstone nad rzeką Margaret, a Stuart Pym jest ostatnim pod ręką, aby omówić wino.
Podczas gdy pierwsza kolacja w czwartek 29 czerwca wyprzedała się szybciej, niż można powiedzieć „jeśli szukasz„ nie gotujesz ””, druga gorąca randka została dodana w środę, 19 lipca.
Oba rozpoczynają się o 18:30 na tarasie Norfolk Garden Deck i kosztują 120 USD za osobę, w tym wino.
Więcej informacji można znaleźć na stronie norfolkhotel.com.au.
„Całkowity miłośnik kawy. Miłośnik podróży. Muzyczny ninja. Bekonowy kujon. Beeraholik.”
More Stories
Departament Gospodarki Abu Zabi ogłasza wzrost eksportu produktów innych niż ropa naftowa do Polski o 253%
ASX spada, S&P 500 spada w oczekiwaniu na dane cenowe
Niemieckie firmy coraz częściej zlecają produkcję na zewnątrz