Przecław News

Informacje o Polsce. Wybierz tematy, o których chcesz dowiedzieć się więcej w Wiadomościach Przecławia.

Norfolk Hotel: Słynny pub Fremantle na uczty z pieczonymi na ogniu

Norfolk Hotel: Słynny pub Fremantle na uczty z pieczonymi na ogniu

Hotel Norfolk podkręca atmosferę wydarzeniem zatytułowanym Trzech szefów kuchni weszło do baru… Ponieważ.

Bez żartów, jedyną rzeczą, która łaskocze żebra, są płomienie.

Kultowy Brown Street Grill z Fremantle zaprosił szefa kuchni Stuarta Lawsa, szefa grilla z Norfolk, Alexa Castiglię, oraz lokalnego legendę, dyrektora ds. żywności Prendiville Group, Russella Blaikiego, na trzyetapową ucztę na ogniu.

Uzależnieni od dymu pamiętają, że Castiglia wcześniej pracował w Old Faithful Bar and BBQ.

Menu all-inclusive obejmuje mięsa nisko i wolno wędzone, peklowane, pieczone i pieczone w wędzarni pubowej przy użyciu drewna jarrah, winogronowego i dębowego lub pieczone na ogniu w specjalnie zaprojektowanej pieczeni i grillu.

ikona aparatuNoże, gdy Alex Castiglia, Russell Blaikie i Stuart Laws przygotowują ucztę z grilla we Freo’s. kredyt: dostarczone

Gary Jussati, właściciel posiadłości Norfolk i Arlwood, zaserwuje główne danie obiadowe, jagnięcinę z Wiltshire.

Three Chefs obejmuje również menu drinków, w którym występują wyśmienite wina z Arlewood i Flowstone nad rzeką Margaret, a Stuart Pym jest ostatnim pod ręką, aby omówić wino.

Podczas gdy pierwsza kolacja w czwartek 29 czerwca wyprzedała się szybciej, niż można powiedzieć „jeśli szukasz„ nie gotujesz ””, druga gorąca randka została dodana w środę, 19 lipca.

Oba rozpoczynają się o 18:30 na tarasie Norfolk Garden Deck i kosztują 120 USD za osobę, w tym wino.

Więcej informacji można znaleźć na stronie norfolkhotel.com.au.

READ  ANZ przejmuje udział w rynku i wypłaca dywidendy