Przecław News

Informacje o Polsce. Wybierz tematy, o których chcesz dowiedzieć się więcej w Wiadomościach Przecławia.

Australijscy szefowie kuchni krytykują gości, podkręcają „ego”

Australijscy szefowie kuchni krytykują gości, podkręcają „ego”

Najlepsi australijscy szefowie kuchni wypowiedzieli wojnę wybrednym konsumentom i ich „osobistym wyznaniom wiary”, ujawniając prawdziwy powód, dla którego klienci z alergią się martwią: „Niech cię diabli. Właśnie zmarnowałeś nasz czas”.

  • Najlepsi australijscy szefowie kuchni krytykowali wybredne jedzenie w swoich restauracjach
  • Simon Bryant powiedział, że goście stawiają nierealistyczne wymagania szefom kuchni
  • Szef kuchni Africula, Duncan Wilgemud, powiedział kilka pseudo-wrażliwości, aby uzyskać to, czego chcesz

Czołowi australijscy szefowie kuchni wypowiedzieli wojnę wybrednym konsumentom i skrytykowali rosnącą kulturę „ego”.

Gwiazda Cook and the Chef, Simon Bryant, skrytykowała gości, którzy zmuszają kucharzy do cofania się, aby spełnić ich nierealistyczne żądania.

Powiedział: „Jeśli są to uzasadnione kwestie żywieniowe, religijne lub moralne, to w porządku… Uwielbiam wyzwania”. Adelajda teraz.

Gwiazda Cook and the Chef, Simon Bryant, frustrowała gości, którzy zmuszali kucharzy do cofania się, aby spełnić ich nierealistyczne żądania

Bryant powiedział, że samouprawnienie doprowadziło do rosnącego trendu, który nazwał „mnieizmem”.

Bryant powiedział, że samouprawnienie doprowadziło do rosnącego trendu, który nazwał „mnieizmem”.

Powiedział, że samouprawnienie prowadzi do rosnącego trendu, który nazywa „jestem wyznaniem wiary”.

Szef kuchni Africula Duncan Wilgimud zaproponował „pieprzyć cię” każdej restauracji, która celowo wprowadziła w błąd szefów kuchni, udając alergię.

READ  Emily Blunt ujawnia, że ​​Tom Cruise powiedział jej, żeby przestała być „p ***”

„Co by nas niepokoiło, gdybyśmy poszli na te wszystkie kłopoty kogoś z alergią na orzeszki ziemne, a potem powiedzieliby: „Cóż, kilka orzeszków ziemnych jest naprawdę dobrych.

Willgemod powiedział, że pandemia Covid wywarła presję na restauracje i stworzyła mniej możliwości poruszania się, aby zaspokoić indywidualne potrzeby.

Powiedział, że wielu przeszło z menu do zestawu menu.

Szef kuchni Bread and Bone, Joel Stevens, ujawnił, że niektórzy goście nadal oczekują, że szefowie kuchni zmienią dla nich potrawy.

Stevens powiedział, że niedawno wprowadził nowe menu i że niektórzy goście nie próbowali jego nowych dań przed zamówieniem zmian.

„Właśnie spędziłem miesiąc projektując i degustując (jedzenie) i od razu, zanim go spróbowałem, chcieli wprowadzić zmiany” – powiedział. „To frustrujące.”

Restauracje ucierpiały, gdy koszty życia rosły w całym kraju.

Szef kuchni Joel Stevens wyjawił, że niektórzy goście nadal starają się zamawiać z menu.

Szef kuchni Joel Stevens wyjawił, że niektórzy goście nadal starają się zamawiać z menu.

Stephen właśnie wydał nowe menu dla swojej restauracji, kiedy zamówienia zaczęły napływać do kuchni

Stephen właśnie wydał nowe menu dla swojej restauracji, kiedy zamówienia zaczęły napływać do kuchni

W marcu klient udostępnił jedno zdjęcie sałaty sprzedanej za prawie 6 USD w lokalnym supermarkecie.

„Kilka tygodni temu, kiedy w naszych supermarketach w ostateczności występowały poważne niedobory żywności, poszedłem do mojego lokalnego Aldi, aby spróbować świeżych owoców i warzyw” – powiedział jeden z użytkowników.

Mieli o połowę mniej sałaty i pobierali po 5,50 dolara za sztukę.

Wydaje się, że prawie wszystko, co kupuję rutynowo, wzrosło o 15-20%. Inny skomentował. 'Co się dzieje?’

Rosyjska inwazja na Ukrainę była obwiniana za podwyżki cen, podczas gdy ceny benzyny i żywności gwałtownie wzrosły.