Przecław News

Informacje o Polsce. Wybierz tematy, o których chcesz dowiedzieć się więcej w Wiadomościach Przecławia.

Dania Trenta trafiają na przerażający deser czekoladowo-wiśniowy

Wreszcie chwila, na którą wszyscy czekaliśmy. Plik Szef kuchni Nadeszła sesja montażowa. Co oznacza, że ​​teraz mamy coś do tańca, gdy idziemy po wino.

Zapraszamy 24 najlepszych zawodników Szef kuchni Kuchnia z Challenge of the Mystery Box, wybrana przez bohaterkę Back to Win, Emilię Jackson.

Uczestnicy mają 75 minut na przygotowanie dania zawierającego co najmniej jeden ze składników, w skład którego wchodzą: barramundi, przepiórka, wiśnie, sól, gorzka czekolada, ziemniaki, pistacje, buraki cukrowe i pieprz syczuański.

„Chyba nie dałam im łatwego pudełka” – mówi Emilia.

Myślisz: „Chcę, żeby cierpieli tak, jak ja cierpiałem”.

Powiązane przepisy: 100 francuskich deserów, o których nie można powiedzieć inaczej

nagroda? Jeden z trzech pinów odporności. Już nie tylko kawałek pamiątkowej chłosty na eBayu później, tym razem szpilka ma prawdziwą moc – nie tylko po to, by dźgnąć ludzi w oko.

Po raz pierwszy uczestnicy będą mogli używać szpilki w dowolnym momencie podczas gotowania miarki.

Pochodząca ze stolicy kraju Para w kraju Minoli wykorzystuje swoją funkcję do przyrządzania małych chrupiących kawałków z marynowanymi wiśniami.

„Zdecydowanie jesteś do tego dopasowany” – mówi Andy, chociaż na pewno nie jest.

Kishwar ogłosił, że będzie gotować potrawy „komfortowe, domowe, proste”, które gotuje w domu.

Dla większości ludzi oznacza to pudełko Old El Paso, a nie świetne barramundi z frytkami, makaronem z buraków srebrnych i bulionem przepiórczym.

Najwyraźniej danie nie wydaje się wystarczająco wspaniałe, aby tam być i przypomina mi czas, gdy kupiłem frankfurterki koktajl na pikniku i nikt go nie zjadł. Myślę, że wszyscy wiemy, jak to wygląda.

Tym, który na pewno nie wątpi w siebie, jest Tommy i jest taki pewny siebie w misce ręcznie robionego makaronu z chrupiącymi baramundi i solnym drzewem, które przy okazji wygląda uroczo.

READ  Festiwal Polskiego Dnia Pułaskiego i nie tylko

Trent, pogrążony w gorącym bałaganie, decyduje się na deser ze Schwarzwaldu, składający się ze zmiękczonych batonów czekoladowych, dyplomatycznego kremu pistacjowego, przyprawionych wiśni, sałatki colesław z wiśni, ganache z krzewu solnego i okruchów czekolady, z których żadna nie trafia na talerz. .

Powiązane przepisy: Uwielbiasz ciasto z czarnego lasu? Poczekaj, aby wypróbować te kreacje z ostropestu wiśniowego

Zamiast magicznego i kapryśnego lasu bawarskiego otrzymujemy coś w rodzaju upiornego lasu państwowego, w którym ludzie uwielbiają rzucać trupami.

Czy Trent kiedykolwiek istniał przybił toI po prostu trafiłeś do złej grupy?

Melissa nie wypuszcza go łatwo.

„Jeśli chcesz być graczem, miło jest być w nieładzie przez minutę, ale musisz być w stanie to osiągnąć. Jeśli wygładzasz czekoladę, rozcieńcz ją. Jeśli nie możesz się uspokoić, zrób coś inaczej. Chcę, żebyś był. „Wesprzyj ją i wyjaśnij nam, dlaczego chcesz tu być”.

Ale to nie jest katastrofa dla wszystkich.

Szpilki otrzymują doskonałe trzy danie.

Therese zdobywa Złotą Odznakę Stacked Pistachio Sable, z lodami czekoladowymi z pieprzem syczuańskim i Jackunde (tak przy okazji, jak nazywa się moje nowe dziecko), Elise zarabia kolejną za tostowaną przepiórkę z wędzoną ricottą, a trzecią idzie do Winony na tosty lody orzechowe z granitą wiśniową i krzewem solnym.

Pin gwarantuje również odporność na dzisiejszą rundę pucharową, ponieważ jeden z biegaczy doznałby zwykłej zniewagi, gdyby udał się do domu pierwszej nocy.

Irina Starkey jest redaktorką restauracji i wiadomości w Pyszne Wszystkie działania zostaną podsumowane z MasterChef Kitchen