Menu 2021 Targi Stanowe Wisconsin Będzie miała rekordową liczbę wspaniałych gustów, które mogą – lub nie – pasować do siebie.
Targi ogłosiły, że na Targach Stanowych Wisconsin 2021, które odbywają się w dniach 5-15 sierpnia w State Fair Park w West Ellis, pojawi się prawie 70 nowych artykułów spożywczych.
Związane z: Targi stanowe Wisconsin 2021 będą miały krótsze godziny, a parking i wstęp będą bezgotówkowe
Związane z: Organizatorzy twierdzą, że przy dużym popycie na wydarzenia na żywo, Wisconsin State Fair nadal trwa w sierpniu
Niespodziewane nowe kombinacje potraw obejmują od chrupiącego kurczaka (na kanapce lub w paluszkach z kurczaka) po pizzę poutine i frytki waflowe.
Wśród nowych ofert żywnościowych nie brakuje dzikich zwierząt, od Lobster Rangoon po Yak-Mac Attack Burger, hamburgera z jaka zwieńczony makaronem i serem. Jest nawet smażona różowa wiewiórka (to właściwie nie wiewiórka, to smażone w głębokim tłuszczu ciasto lodowe z różową wiewiórką z wanilią).
Nowe potrawy na patyku? Daj spokój, to targi stanowe. Oczywiście, że jest.
W tym roku pojawiło się co najmniej osiem nowych produktów spożywczych, a kombinacje są, no cóż, trochę nieoczekiwane.
- Maślane suszone żeberka na patyku (maślane suszone żeberka podawane na patyku)
- Country-Fried Steak On Steak (2 uncje smażonej wołowiny w kostkach, podawane z domowym białym sosem)
- Pazur aligatora na patyku
sos ranczo) - Kiełbasa Jalapeno na patyku
- Peanut Butter Squealer (Kiełbasa śniadaniowa wypełniona pieczonym w środku klonem)
gofr belgijski, maczany w maśle orzechowym, posypany prawdziwym boczkiem i podany na patyku) - Oliwki Peppadew On-a-Stick (smażone zielone oliwki nadziewane świeżym czosnkiem w papryczkach Peppadew)
- Polskie Maki Na Stek (smażony haszysz faszerowany skórką klementynki jalapeño, smażoną cebulką, kiszoną kapustą i serem cheddar; podawany z sosem jogurtowym)
- Ciasto Ciasteczkowe Potrójne C na Patyku
Niektóre z nowych pozycji wydają się być ich własną pełną listą. Weź Taco z serem z kurczaka na ranczo z bekonem; Smażona skorupka tortilli wypełniona grillowanym kurczakiem, bekonem i twarogiem serowym o smaku ranczo, zwieńczona świeżą sałatą lodową i dressingiem ranczo. Albo The Glazy Boy, dwa grillowane pączki perkozów wyciskane z dwoma plastrami sera BelGioioso Fontina, soloną, wolno wędzoną szynką, pełnoziarnistą musztardą malinową i marynowanymi jalapenos.
Jest też smażona ryba Wisconsin, czyli smażony obiad z całej ryby, który jest pakowany i smażony.
Osiem tegorocznych nowych programów kulinarnych, w tym Deep-Fried Wisconsin Fish Fry i Gator Claw On-a-Stick, to finaliści corocznych stanowych zawodów spożywczych 2021 Sporkies.
Związane z: Wisconsin State Fair Food powraca: oto finaliści konkursu Sporkies 202121
Aby uzyskać pełną listę nowych produktów spożywczych na Targach Stanowych Wisconsin 2021 – i gdzie można je znaleźć podczas targów – przejdź do wistatefair.com/fair/new-foods.
Skontaktuj się z Chrisem Foranem pod adresem [email protected]. Śledź go na Twitterze pod adresem Mój ojciec.
„Niezależny przedsiębiorca. Komunikator. Gracz. Odkrywca. Praktyk popkultury.”
More Stories
Polski Instytut Sztuki Filmowej powołuje nowego prezesa po dymisji Radosława Śmijewskiego
Joanna Lisowska – droga do sławy na polskiej scenie
Ogłoszono tytuły Dni Polskich na rok 2024