Menu 2021 Targi Stanowe Wisconsin Będzie miała rekordową liczbę wspaniałych gustów, które mogą – lub nie – pasować do siebie.
Targi ogłosiły, że na Targach Stanowych Wisconsin 2021, które odbywają się w dniach 5-15 sierpnia w State Fair Park w West Ellis, pojawi się prawie 70 nowych artykułów spożywczych.
Związane z: Targi stanowe Wisconsin 2021 będą miały krótsze godziny, a parking i wstęp będą bezgotówkowe
Związane z: Organizatorzy twierdzą, że przy dużym popycie na wydarzenia na żywo, Wisconsin State Fair nadal trwa w sierpniu
Niespodziewane nowe kombinacje potraw obejmują od chrupiącego kurczaka (na kanapce lub w paluszkach z kurczaka) po pizzę poutine i frytki waflowe.
Wśród nowych ofert żywnościowych nie brakuje dzikich zwierząt, od Lobster Rangoon po Yak-Mac Attack Burger, hamburgera z jaka zwieńczony makaronem i serem. Jest nawet smażona różowa wiewiórka (to właściwie nie wiewiórka, to smażone w głębokim tłuszczu ciasto lodowe z różową wiewiórką z wanilią).
Nowe potrawy na patyku? Daj spokój, to targi stanowe. Oczywiście, że jest.
W tym roku pojawiło się co najmniej osiem nowych produktów spożywczych, a kombinacje są, no cóż, trochę nieoczekiwane.
- Maślane suszone żeberka na patyku (maślane suszone żeberka podawane na patyku)
- Country-Fried Steak On Steak (2 uncje smażonej wołowiny w kostkach, podawane z domowym białym sosem)
- Pazur aligatora na patyku
sos ranczo) - Kiełbasa Jalapeno na patyku
- Peanut Butter Squealer (Kiełbasa śniadaniowa wypełniona pieczonym w środku klonem)
gofr belgijski, maczany w maśle orzechowym, posypany prawdziwym boczkiem i podany na patyku) - Oliwki Peppadew On-a-Stick (smażone zielone oliwki nadziewane świeżym czosnkiem w papryczkach Peppadew)
- Polskie Maki Na Stek (smażony haszysz faszerowany skórką klementynki jalapeño, smażoną cebulką, kiszoną kapustą i serem cheddar; podawany z sosem jogurtowym)
- Ciasto Ciasteczkowe Potrójne C na Patyku
Niektóre z nowych pozycji wydają się być ich własną pełną listą. Weź Taco z serem z kurczaka na ranczo z bekonem; Smażona skorupka tortilli wypełniona grillowanym kurczakiem, bekonem i twarogiem serowym o smaku ranczo, zwieńczona świeżą sałatą lodową i dressingiem ranczo. Albo The Glazy Boy, dwa grillowane pączki perkozów wyciskane z dwoma plastrami sera BelGioioso Fontina, soloną, wolno wędzoną szynką, pełnoziarnistą musztardą malinową i marynowanymi jalapenos.
Jest też smażona ryba Wisconsin, czyli smażony obiad z całej ryby, który jest pakowany i smażony.
Osiem tegorocznych nowych programów kulinarnych, w tym Deep-Fried Wisconsin Fish Fry i Gator Claw On-a-Stick, to finaliści corocznych stanowych zawodów spożywczych 2021 Sporkies.
Związane z: Wisconsin State Fair Food powraca: oto finaliści konkursu Sporkies 202121
Aby uzyskać pełną listę nowych produktów spożywczych na Targach Stanowych Wisconsin 2021 – i gdzie można je znaleźć podczas targów – przejdź do wistatefair.com/fair/new-foods.
Skontaktuj się z Chrisem Foranem pod adresem [email protected]. Śledź go na Twitterze pod adresem Mój ojciec.
„Niezależny przedsiębiorca. Komunikator. Gracz. Odkrywca. Praktyk popkultury.”
More Stories
Ujawnia diagnozę traumy uznanej autorki Sophie Kinsella
Ministerstwo Kultury odwołuje dyrektora Polskiego Instytutu Sztuki Filmowej Radosława Schmegulskiego
Obsada THE FALL GUY zostaje dodatkowo przedstawiona i kpi z Ryana Goslinga w nowych, zabawnych reklamach